10/8/08

Mokado, el vi del xxii concurs de castells, de Sirco


Mokado és un vi que, Sirco ha dissenyat, per al XXII Concurs de Castells de la ciutat de Tarragona. Un vi que fa homentage al major esdeveniment casteller que es realitza a les nostres contrades i pren inspiració del concepte de comunicació d'aquest any: la pell castellera, el mocador casteller.
Per fer Mokado blanc s’han emprat garnatxes blanques i macabeu del Montsant, fermentant la garnatxa per parts, una en botes de roure i l’altre només fermentat en acer inoxidable per tal d’aportar frescor al vi resultant, mentre que el macabeu també va ser fermentat i criat en botes de roure. El vi resultant és un blanc fresc però amb tons molt marcats de fusta i del terroir del Montsant.
Per l’altre banda el Mokado negre s’ha elaborat a partir de una selecció de garnatxes de terreny d’argila criades en botes de roure durant 18 mesos per a tal d’aconseguir un vi amb cos i amb tons finals de torrats amb tota la puresa de la garnatxa i finalment s’ha ensamblat amb una part de sirah criat també en botes de roure, per tal d’aconseguir un vi rodó però amb cos i amb tota la essència del Montsant.
Finalment la prestigiosa empresa de comunicació Inside consultors ha posat la cara a través de l’etiquetatge del vi a aquest projecte, aportant-li visualment la personalitat que sens dubte té en el seu interior.
Tot ha servit per a crear una petita joia dedicada al XXII Concurs de Castells de Tarragona.
Així ha vist finalment la llum, MOKADO, el vi del XXII Concurs de Castells.

No hay comentarios: